El club agraïx el suport rebut durant la Copa

València Basket Club, i en la seua representació, Vicente Solá, president, i Paco Raga, vicepresident de l’entitat taronja, desitgen transmetre un missatge d’agraïment a tota l’afició desplaçada a Madrid el passat cap de setmana en la disputa de la Copa del Rei per a veure la participació del Power Electronics València.

Solá agraïx “el suport i tota la força rebuda en els partits disputats en el Palau dels Esports de Madrid. Ens sentim molt orgullosos dels centenars d’aficionats taronjas que es van desplaçar a la capital d’Espanya per a animar al Power Electronics València, i també dels que ens han mostrat el seu suport des de València”, assegura. També té una mostra d’agraïment “ als mitjans de comunicació que han seguit la Copa i que s’han fet eco de la nostra participació. Ells també són part fonamental de l’equip i del Club”.

Per la seua banda, Paco Raga afig que “des del Club estem molt satisfets per la resposta dels nostres aficionats en la Copa del Rei. Han animat i espentat a l’equip en tot moment i esperem que seguisquen fent-ho en els importants compromisos que té el Power Electronics València en les pròximes dates. Animem que es repetisca l’ambient de les grans ocasions en els dos partits que l’equip disputa esta setmana en la Fonteta, el dijous davant d’Olympiacos, i el dissabte, davant del Real Madrid”, va afirmar.

Així mateix, Paco Raga agraïx “el suport de Juan Roig i família, amics, dels representants de les institucions valencianes i dels patrocinadors com Power Electronics, Prima… i tots aquells que ens han acompanyat i ens han transmés el seu suport durant este esdeveniment”.

www.valenciabasket.com

Comments are closed.