A la #CopaACB con Valencia Basket

copa

Una vez confirmada la clasificación para la Copa, Valencia Basket ha hecho públicos los diferentes “packs” de los que disponemos para poder ir a presenciarla. Os facilitamos la información dada por el club en su web:

Enlace: http://valenciabasket.com/index.php?id=noticias&noti=4149

València Basket, amb la important col·laboració de Pamesa Cerámica, posa a la disposició dels seus aficionats diverses opcions des de 400 euros (avió xàrter+abonament) per a acompanyar a l’equip a la Copa del Rei que se celebrarà a Las Palmas de Gran Canaria entre el 19 i el 22 de febrer. L’equip taronja obrirà el torneig mesurant-se en quarts de final al FC Barcelona el dijous 19 a les 19:00 hora peninsular.

 

A continuació detallem les diferents opcions de desplaçament i allotjament, així com el preu dels abonaments solts.

 

400 euros.– per persona. Inclou vol xàrter València-Las Palmas (anada dijous 19 i tornada diumenge 22) i abonament Copa del Rei de 110€.

 

550 euros.– per persona. Inclou vol xàrter València-Las Palmas (anada dijous 19 i tornada diumenge 22), abonament Copa del Rei de 110€, hotel 3* en habitació doble només allotjament, i desplaçaments en l’illa.

 

685 euros.– per persona. Inclou vol xàrter València-Las Palmas (anada dijous 19 i tornada diumenge 22), abonament Copa del Rei de 110€, hotel 4* en habitació doble només allotjament, i desplaçaments en l’illa.

 

Els preus dels abonaments disponibles en el club són de 110 i de 155 euros. Per a qualsevol altra necessitat es pot consultar en el club.

 

La disponibilitat de places està limitada per la capacitat de l’avió xàrter i per la disponibilitat d’habitacions. Per a altres combinacions, consultar en el club.

 

Regal d’un Pack d’Animació Pamesa Cerámica.

Pamesa Cerámica obsequiarà amb el Pack de la Copa, compost per camiseta taronja i bufanda commemoratives de la pròxima edició de la Copa del Rei a Las Palmas de Gran Canaria a tots els aficionats que adquirisquen els seus abonaments en el Club.

 

Preferència Abonats

Els abonats del València Basket i els seus acompanyants tindran preferència a l’hora d’adquirir els abonaments o els packs de viatge i allotjament fins al divendres 6 de febrer. Presentant l´abonament de temporada podran adquirir qualsevol modalitat de les que el club oferix per a animar a l’equip durant el torneig de Copa.

 

On comprar els abonaments?

L’adquisició i informació complementària, així com qualsevol consulta sobre una altra modalitat de viatge o estada es pot obtindre i realitzar en les oficines del conjunt taronja en el pavelló de la Fonteta de dilluns a divendres, de 09:30 a 14:00 hores, i de 16:00 a 20:00 hores, durant el partit europeu de demà i en el telèfon 902 33 00 40. També podran consultar informació en la web oficial taronja: www.valenciabasket.com

Comments are closed.