Coneixe’ns

 

Tot va començar després de la celebració del títol de la ULEB aconseguit pel Pamesa el 24 d’abril de 2003. Alguns dels penyistes ens coneixíem ja gràcies al fòrum de pamesavalencia.com i a les quedades que organitzàvemt. Després del partit ens vam quedar en La Fonteta amb la resta de jugadors fent-nos fotos, animant, cantant, seguits per diversos aficionats del Pamesa que estaven amb nosaltres. L’endemà quedem per a ajuntar-nos i celebrar-ho com tots eixe dia en la Basílica, la Generalitat i l’Ajuntament. De nou més càntics i la gent que ens seguia, fins i tot vam fer riure a Paco Olmos i vam fer que saltara el President Juan Roig. Per allí estàvem Riera, Maxi, Xabim, Hopkins, Victorius. I fruit de l’eufòria d’eixe dia penjarem un post en el fòrum de pamesavalencia.com (actualment desaparegut).

 

Penya forera

La cosa va anar embolicant-se i el que al principi resultava ser una broma es va convertir en el que hui és la Penya Forera. Gràcies al treball de José Andréu i a la seua pàgina, la Penya va tirar endavant. Allí vam nàixer. Podria fixar-se aqueix dia, el 25 d’abril, com a data històrica de la creació de la Penya Forera

Penya Forera

 

La cosa seguia avant i el primer acte “oficial“ de la Penya va ser el 4 de Maig de 2003. Per a aquell dia prepararem una pancarta en commemoració a l’ascens a l’ACB del Pamesa València l’any 1988. Gràcies a la insistència del forer Pou i del seu post en aquell fòrum, aquells herois del club van tenir el seu just homenatge. La pancarta resava el càntic “Som, som, som de la divisió d’honor“. Era nostra segona pancarta. La primera va ser el rotund “No a la Guerra“. I en elles sempre amagàvem un xicotet missatge: “Web oficial ja!!“ Al final el vam aconseguir.

Aquell dia es va triar el nom definitiu de la penya després de diverses propostes: Penya Forera i el primer càrrec, el de president que després va passar a ser Coordinador General. Després de la proposta de Maxi/Poke i Mario/Walas i sense que hi haguera cap objecció, el triat va ser Rafa Martí, conegut en Internet com RafaMetal.

PEnya Forera

 

Després de diverses reunions amb el cap de premsa del Pamesa, Jesús Villarreal, passarem de ser una penya oficiosa a ser una penya oficial que en principi érem 33 penyistas, amb els següents càrrecs:

  • Coordinador General: Rafa Martí .- RafaMetal.
  • Vicecoordinador General: Álvaro Martínez .-Hopkins.
  • Relacions Públiques: Maxi Carrión .- Maxi.
  • Tresorer: Javi Martí .- Xabim.
  • Director Creatiu: Mario Bernabeu .- Walas.
  • Secretari: Francisco Jodar .- Fransisquet.

I gràcies a l’esforç de les penyes ja existents del Pamesa, al club i a la nostra pressió aconseguim un lloc en la Fonteta: la Grada Supletòria que el club va posar a la nostra disposició.

Una salutació a tots, us esperem.

RafaMetal – Primer Coordinador General de la Penya Forera.

 

 10 anys després

Açò que heu pogut llegir a dalt va ser escrit en 2003. Es diu prompte deu anys, i sembla que va ser ahir, però la veritat és que el temps passa, alguns seguim, uns altres van seguir el seu camí, s’han afegit noves cares, som una dècada majors, però l’essència queda i seguim al peu del canó animant al nostre equip, tal vegada no ja bombo en mà i saltant i cridant els quaranta minuts, però seguim ací a la nostra manera.

Penya forera

Penya Forera

I aquest és el video que vam fer per a rememorar eixos 10 anys.

 

I 20 anys després, aquí seguim

Deu anys més d’experiència, deu anys en el que hem tingut alegries i decepcions. Amb el club asentat en l’elit, molt a prop d’un nou flamant pavelló i amb una lliga que sempre quedarà en el record. Peò també moments molt tristos com la pèrdua del nostre benvolgut Marciu, encara que sempre està present en els nostres records.

Per la nostra part, pot ser ja no som tan actius com all principi de la nostra història, hem donat el relleu a altres penyes més joves, i nosaltres a gaudir de la vellea 😜

 

Desplaçat dalt de tot