Presentació de L’alqueria del Bàsquet

De paraules dites pel mateix president del València Basket, “el dijous 8 de setembre de 2016 va ser el dia més important dels 30 anys d’història del club”. I és que eixe dia s’ha presentat la que és la instalació de bàsquet base més important de Europa: L’Alqueria del Bàsquet.

cr0ovacxyaaw5dj-jpg-large

Situada al costat de la Fonteta, ocuparà 15.000 metres quadrats i amb una inversió de 18 milions d’euros feta íntegrament per Juan Roig, ja es disposen de totes les llicenciés por poder acabar-la per l’ultim trimestre de 2017, segon les previsions. Els terrenys són municipals, però han sigut cedits per 50 anys, i és que només està pensat como un centre per al València Basket, sinó com una instal.lació que revertirà en tota la ciutat i societat valenciana.

La instal·lació comptarà amb 13 pistes, 9 d’elles covertes. Una de les covertes serà la pista principal amb unes graderies per a 300 espectadors. També hi hauran servicis com gimnàs, fisios, vestuaris… Una instal·lació perfectament preparada per a albergar 1000 xiquets i on es podrán fer grans events de bàsquet base.

En l’acte estigueren presents directius del club, autoritats, el cos tècnic, el capità Rafa Martínez i Sam Van Rossom. També puguerem anar un bon grapat de penyistes i aficionats. Però volem destacar com a principals protagonistes de la presentació al grup de xavals de la cantera, que són els vertaders protagonistes i els principals beneficiaris de l’Alqueria. Ells van fer la presentació amb discurs inclós.

Foto: Valéncia Basket

Foto: Valéncia Basket

 

 

Això sí, no podia faltar la nostra prèvia al bar Champi, al costa de la Fonteta, avans d’anar a la feina 😀

2016-09-08-10-39-51


Us deixem alguns enllaços sobre l’event:

valenciabasket.com: Valencia Basket Club inicia la construcció de L’Alqueria del Basket

Galeria de Fotos en Facebook

 

Comments are closed.