Super Campions

Ja tenim un altre. El campió de lliga ha imposat la seua llei i s’ha proclamat campió de la Supercopa jugada en Gran Canaria. I en cara que el considerem un “torneig estiuenc” més que una gran competició, no deixa de ser un titol oficial, així com la cuarta final. Hem jugat la final de totes les competicions en que hem participat en 2017, i hem guanyat dos. Gens malament.

El divendres davant Unicaja vam tindre un començament demoledor, i encara que els malaguenys van reaccionar en la segona part, vam poder mantindre la capdavantera en el marcador de la mà de un impresionant Green.

El dissabte, al contrari. Gran Canaria començà molt fort i va agafar els primers avantatges, però després del descans va apareixer un tal Fernando San Emeterio que quasi a soles es va encargar de remuntar el partit amb un recital de fonaments. Llàstima que es va tenir que retirar amb molesties musculars. Esperem que no siga res i el tinguem per al començament de lliga. Dubi també va estar inconmensurable, i Green, que no tingué un bon partit d’inici, va apareixer en els moments decisius per a sentenciar.

https://youtu.be/FiJfvHOwcLE

 

Comments are closed.