Un llarg cap de setmana taronja

Tots els setembres, els components de la família taronja tenim un parell de cites imprescindibles com són el sopar de penyes i l’espectacle de presentació.

PRESENTACIÓ DE LA PRESENTACIÓ.

Començarem el divendres al matí, on en La Fonteta es presentava oficialment els actes del diumenge, i també la nova imatge del pavelló amb tots els seients taronja, a excepció de les lletres VBC de la tribuna i el VIP. En la presentació vam coincidir amb l’històric jugador taronja Hopkins, tot un luxe.

hopkins taronja

 

SOPAR DE PENYESprevia sopar de penyes taronja

Aquest acte és molt particular i podriem dir que únic, i és que desde sempre des del club sempre ha estat molt important donar la imatge de que som tots de la mateixa família taronja: jugadors, técnics, empleats del club, directius, afició.

Però què és un acte taronja sense prèvia? Res, així que allí vam estar des d’una hora avanç per a agafar forces, i a més, tornar a veure al nostre penyista forer Pou, molt ocupat últimament.

 

Just quan anavem al restaurant la Ferradura (total era travessar el carrer) va començar una tromba d’aigua i vent que ens va deixar una miqueta xopats, però res important. A les nou ja estava tot preparat per a començar el sopar. Compartirem taula amb la Penya Tomasevic i Penya Benidorm, i també Chechu Mulero, Romain Sato i John Bryant. Sense oblidar a un dels “alma mater” del club, tot un orgull tenir un company penyista com Álvaro dins del club taronja, encara que a veure si per a altres anys el deixen una miqueta més lliure, que quasi ni pogué sopar 🙂

I mira que va ser bonic tornar a tindre a prop a Branson i Hopkins. Els dos molt emocionats, tot un orgull.

ctekyrnxeaat43j 14462830_10209387922168593_8137249660978331067_n

refinitiva

2016-09-23-21-58-57

Com sempre, després del sopar, els corresponents parlaments i sessió de fotos. Agrair la paciència de jugadors i tècnics taronja, perquè la veritat és que estan desitjant anar-se cap a casa més que altra cosa.

PRESENTACIÓ

El diumenge tocava la presentació oficial, amb partit inclòs dels taronja contra Estudiantes. I si, com quasi sempre, començarem amb la nostra clàssica prèvia al bar Champi-Team que per cert estava abarrotat.

2016-09-25-17-16-26

Dins de la Fonteta poguérem veure a ple rendiment el nou marcador, espectacular, i usar per primera vegada la nova imatge del pavelló.

2016-09-25-15-41-58

Tras la presentació de la pedrera taronja, arribà uns dels moments més èpics amb l’eixida dels històrics de València Basket. Molt emocionant veure de nou als mítics jugadors taronja (bé, alguns d’ells blancs). Després la presentació del primer equip al ritme de les cançons triades per ells mateixos i ja para terminar, el partit.

Destacar l’acte del minut 30, quan un grup representatiu de les penyes taronja, vam eixir a la canxa per a bufar les veles de la tarta commemorativa del 30 aniversari. Un moment molt emotiu, encara que no poguérem tastar la tarta 😀
Volem donar les gràcies a València Basket per recordar-se de nosaltres per a l’ocasió.

I para terminar, us deixem amb el vídeo del 30 aniversari. Si no plores, és que el teu cor no és totalment taronja 😉

Comments are closed.